Callcenter Agent Telecom

Barst jij van de energie en word je warm van targets én bonussen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de verkoopafdeling van een toonaangevende internet en mobiele telefonie aanbieder zijn we op zoek naar enthousiaste doorzetters die denken in oplossingen en ook mogelijkheden kunnen bieden. herken jij jezelf hierin en ben jij ten minste 24 uur beschikbaar? Lees dan gauw verder!

Waar ga je werken

Je gaat werken op een van de locaties van onze opdrachtgever in Ede. De locatie goed te bereiken met het ov. Naast hard werken is gezelligheid en een goede teamspirit ook erg belangrijk. De sfeer is informeel, er heerst een teamgevoel en er ligt een focus op ontwikkeling.

Wat ga je doen

Je zult eerst starten met een fulltime training van een week. Tijdens deze training word je alle informatie aangereikt die je nodig hebt tijdens het werk. Denk hierbij aan kennis over de producten en diensten van de opdrachtgever. Daarnaast is er ook ruimte voor het aanleren van gesprekstechnieken, salestechnieken en systeemvaardigheden. Na afronding van de trainingsperiode mag je aan de slag!

Tijdens jouw werkdag ga je nog niet bestaande klanten telefonisch benaderen en met hen in gesprek over de telecom producten die ze momenteel afnemen. In ieder gesprek weet jij precies te achterhalen wat de behoeftes zijn en door jouw communicatie vaardigheden en luister skills weet jij het prefecte aanbod samen te stellen. Doel van het contact is om een overstap te verwezenlijken naar opdrachtgever.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
 • Een gezellig en hardwerkend team;
 • Betrokken en motiverende teamleiders;
 • Een bruto uurloon van €12,- (vanaf 21 jaar);
 • Een bonus voor elke sale die je maakt en elke collega die jij aandraagt;
 • Een betaalde training voorafgaand aan jouw start;
 • Mogelijkheden tot groei in verantwoordelijkheden en salaris.
Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt doorzettingsvermogen;
 • Je kan goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer;
 • Jij hebt affiniteit of ervaring met sales;
 • Je bent doordeweeks minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je woont in (de omgeving) Ede.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!