Meest gestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd maar ik ben nog niet benaderd. Wanneer wordt er met mij contact opgenomen?

Wij streven ernaar om iedere sollicitatie binnen een week te behandelen. Mocht je na drie weken nog niet benaderd zijn dan zien we op dit moment helaas geen match. We houden je gegevens dan 1 jaar in onze portefeuille. Bij bezwaar kun je mailen naar jobs@resolution-inwork.nl

Wanneer kan ik starten met werken?

Je kunt starten met werken als je een contract hebt ondertekent, je al de benodigde documenten hebt aangeleverd (bv: VOG en referenties) en we een match voor jou hebben kunnen vinden.

Kan ik mijn beschikbaarheid wijzigen?

Afhankelijk van jouw functie en werk is het eventueel mogelijk om je beschikbaarheid te wijzigen. Geef dat wel tijdig aan bij je recruiter zodat hier rekening mee gehouden kan worden.  

Waar bestaat mij salaris uit?

Zit je in een faseperiode (A, B of C)? Dan bestaat je salaris uit een bruto uur/maandloon, vakantiegeld, onregelmatigheidstoeslag en eventueel andere opgebouwde reserveringen. Daarnaast bouw je ook vakantiedagen op en na 8 weken begin je pensioen op te bouwen. Vaak is ook een reiskostenvergoeding van toepassing. 

Treed je via ons in dienst bij een van onze opdrachtgevers, dan teken je een overeenkomst met je nieuwe werkgever. Het salaris bestaat uit een bruto uur/maandloon, vakantiegeld en eventueel andere opgebouwde reserveringen en toeslagen. Daarnaast bouw je ook vakantiedagen op en vaak is een reiskostenvergoeding van toepassing. 

 

Ontvang ik ook reiskostenvergoeding?

Afhankelijk van het werk dat je gaat doen en de organisatie waar je gaat werken kun je reiskostenvergoeding ontvangen. De hoogte van de reiskostenvergoeding kan verschillen per opdrachtgever.