“We staan met regelmaat even stil.” 

Ken je de spreuk: “Snel, sneller, snelst. En dan nog sneller.” Nou dat is Resolution In Work . Hoe realiseren wij dit? We staan met regelmaat even stil. Dat is toch heel tegenstrijdig? Nee hoor, het is heel simpel, wij vinden het van groot belang dat er wordt stilgestaan bij de stand van zaken, het doel en vooral ook jouw behoeften. Samen met jou bespreken wij de verwachtingen, maken we afspraken en schakelen we tussentijds om ervoor te zorgen dat er tijdig bijgestuurd wordt en de beoogde doelen behaald worden. Stuiten we tijdens de race tegen een obstakel? Ook dan zorgen wij ervoor dat het gefixed wordt. Wij werken hard om het voor jou gemakkelijk te maken. Juist de investering in aandacht voor de klant en de kandidaat levert ons veel tijd én energie op.

Waarom kiezen voor Resolution in Work?
Wij gaan voor de oplossing en werken hard om het werk voor jou gemakkelijk te maken. Resolution In Work is snel, denkt mee en houdt zich vooral bezig met doen. Werken mét of werken vóór Resolution In Work heeft veel voordelen. Bekijk hieronder onze Trackrecords.

Trackrecord Resolution in Work voor werkgevers

  • Locatie gebonden? Nee joh! Wij hebben onze mensen door heel het land zitten en opereren zowel landelijk als lokaal.
  • Up to date pools. De markt verandert snel, dat weten we. Wij zorgen ervoor dat de mensen in onze vijvers voldoen aan de eisen van deze tijd. Wij zijn voorbereid en zorgen ervoor dat de juiste mensen in de startbanen staan.
  • Persoonlijk én doeltreffend. Kopje koffie en een koekje erbij? Heerlijk. We zitten graag bij je aan tafel. Maar je kunt erop vertrouwen dat wij naderhand de benodigde stappen zetten om ervoor te zorgen dat het doel behaald wordt.
  • Snel personeel, zonder sollicitatiegesprek. Wij hebben gescreende kandidaten klaarstaan die een last minute shift kunnen werken.
  • Even sparren? Call us. Door onze jarenlange ervaring binnen de flexbranche kent Resolution alle ins en outs van de flexwereld. Wij denken graag mee in oplossingen en zorgen ervoor dat het gefixed wordt.

Trackrecord Resolution in Work voor kandidaten

  • Eindeloos solliciteren naar die ene functie? Not anymore. Wíj gaan voor jou op pad naar een match. Het enige wat jij doet is aangeven waar je naar op zoek bent.
  • Voor ieder wat wils. Expert? Welcome. Wij zijn dat ook in ons vak. Jouw voorzien van passend werk is een eitje voor ons. Starter? No problemo. Ook voor jou hebben wij mooi werk om jouw cv verder uit te breiden.
  • Wij helpen je het te fixen. Persoonlijke begeleiding en coaching is waar wij voor staan. Wij staan achter jou en geven je net die éne push om het waar te maken.

 

Aanmelden als opdrachtgever?

Wij ontzorgen overheidsinstanties en werkgevers in de zorg en onderwijs op het gebied van werving & selectie, tijdelijke en langdurige personeelsplanning. Heeft jouw organisatie te maken met knellingen in de personeelsplanning en ben je benieuwd wat wij en onze mensen voor jou kunnen betekenen? Of ben jij geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van detachering of werving & selectie? Meld je dan aan als opdrachtgever.

Inschrijven

Sta je in de startpositie van jouw carrière of ben jij al goed op weg en wil jij jouw cv verder uitbouwen met interessante banen? Meld je dan aan bij Resolution In Work! Wij vinden voor jou de tofste banen binnen bij overheids, zorg en onderwijsinstellingen.