Pick and choose

Pick & Choose

Voordat we voor jou aan de slag gaan zijn we benieuwd naar jouw situatie. Wij horen graag van je welke optie het beste past, zodat wij je een passende oplossing kunnen bieden voor jouw huidige situatie. Kies uit het volgende:

Last minute shifts:

Je hebt snel geschikte mensen nodig. Je besteed de sollicitatiegesprekken en screening uit aan ons. Deze optie is met name geschikt voor functies zoals: receptionisten, bezorgers, schoonmakers, horeca personeel, inpakkers, laders en lossers, promotiemedewerkers en administratief personeel.

Matched by us. Selected by you:
Als je voor deze optie kiest dan zorgen wij allereerst voor matches waaruit jij kunt selecteren. Vervolgens kun je de kandidaten spreken voordat ze bij je aan de slag gaan. Deze optie is vooral geschikt bij langlopende maar tijdelijke opdrachten, zoals: een vacature t.b.v. zwangerschapsverlof of opzet van een nieuw project.

Your fit:

Heb je personeel nodig maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Dan adviseren wij je te kiezen voor your fit. Wij nemen contact met je op om de vacature te bespreken en gaan op zoek naar een passende manier om voor jou bedrijf het juiste personeel te vinden.

Klik op 1 van de links om je keuze te maken:

Last minute shift

Matched by us. Selected by you

Your fit