Ik ben een Werkgever

Kennis over een specifiek vak is in veel branches van groot belang. Dat weten we. Daarom werken onze mensen in units en zijn ze gespecialiseerd in een bepaalde doelgroep of branche. Zo zijn wij in staat de taal van de vloer te spreken en dus ook snel te schakelen. We bring our A game. En we zeggen ook nog eens B. Want we zorgen ervoor dat het werk geklaard wordt. Onze units werken nauw samen zodat we onze opdrachtgevers goed kunnen blijven bedienen.

Bij Resolution putten we onze kracht uit vijvers met boordevol talent. En je gaat het treffen hoor. Daar zorgen wij voor. Onze medewerkers zijn specialisten, staan in de startpositie van hun carrière of zijn student. Maar het volgende hebben ze allemaal met elkaar gemeen: ze zijn flexibel, brengen frisse wind in jouw organisatie en zijn echte doorpakkers. Zij zetten zich in voor resultaat. Wij zijn trots op ze.

 

Wij werken hard om het voor jou gemakkelijk te maken

Werving, selectie, personeelsplanning, verloning, opleiding, vragen m.b.t. arbeidsvoorwaarden en loonstroken etc… Je hoeft hier niet meer naar om te kijken, want wij regelen het. Onze medewerkers staan bij ons op de loonlijst, je hoeft dus nooit te betalen bij ziekte. Daarnaast hanteren wij het “uurtje factuurtje” principe. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Heb je per direct minder uitzendkrachten nodig? Geef dat dan aan. Wij trekken ons terug en jij betaalt niet meer door. Heb je meer mensen nodig? Bel ons. Onze pools bestaan uit enthousiaste krachten die klaarstaan om te werken.

 

Scherpe Kwaliteitseisen

Veel bedrijven hebben behoefte aan een flexibele schil en zijn op zoek naar een betrouwbare partner die niet alleen de openstaande shifts opvult, maar zich ook inzet voor kwaliteit. Het opvullen van vacatures en gaten in het rooster is ons als uitzendexpert niet onbekend. Voordat dit proces van start gaat worden onze kandidaten zorgvuldig geselecteerd en kunnen, afhankelijk van de functie-eisen, worden gescreend op verscheidene onderdelen. Dus geef het gerust aan als jouw bedrijf gebaat is bij een scherpere kwaliteitscheck. Wij kunnen samen met u een kwaliteitsprocedure inrichten en o.a. zorgen voor een geldig VOG, DUO-uittreksel en Referentiecheck.

 

Ziek, Piek én langlopend

In deze tijd moeten bedrijven meer dan ooit op -en afschalen. Resolution helpt je hierbij. Wij maken het mogelijk om zowel bij ziek en piek als bij langdurige personeelstekorten gebruik te maken van onze diensten. Wij maken het je graag gemakkelijk. Via ons kun je snel personeel vinden; met en zonder sollicitatiegesprek. Wij hechten veel waarde aan de continuïteit van gezichten. Bevalt een uitzendkracht? Dan is het mogelijk om deze medewerker structureel in te plannen. Dat scheelt inwerktijd en brengt harmonie in de roosterplanning van jouw bedrijf.

 

Doeltreffende werkwijze

Onze mensen zorgen ervoor dat doelen behaald worden. Onze intercedenten vervullen een zogenoemde dubbelrol. Door een uniek samenspel van zenden en ontvangen leveren zij niet alleen diensten aan onze klanten, maar werven daarnaast ook zelf de kandidaten. Zo kunnen zij de beste match maken. Onze intercedenten  leren beiden partijen hierdoor goed kennen en kunnen hierdoor zorgen voor de juiste match. De functie vraagt om uitstekende communicatie,  accuratesse, analyserend vermogen en inlevingsvermogen. Hetgeen onze mensen beschikken. Zij staan voor jou klaar om jouw te ontzorgen.

Ben jij benieuwd wat onze intercedenten voor jou kunnen betekenen op het  gebied van langlopende en/of kortdurende opdrachten?  Vraag dan een kennismakingsgesprek aan.

 

Door de stappen te doorlopen geef je gemakkelijk en snel aan waar je naar op zoek bent. Zodra wij de aanmelding van je vacature binnenkrijgen wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen om de vacature met je af te stemmen. Wij kunnen het gesprek via Teams of telefonisch plaats  laten vinden. Wil je dat wij op locatie langskomen, dan kan dat ook! Heb je toch nog eerst vragen? Neem dan contact met ons op.