Beluister nu aflevering 3 van de Women & Leadership Podcast: Energielekken, het circadiaans ritme en jouw hormooncyclus.

Verlang jij er ook naar om jouw innerlijke kracht te ontdekken die je in een zakelijke context kunt inzetten? Wil je in staat zijn om niet alleen te leiden, maar tegelijkertijd ook jezelf te zijn en anderen te inspireren? Heb je behoefte aan een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwelijke professionals die jou kunnen ondersteunen? Je bent niet alleen. Ons programma biedt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, terwijl je deel uitmaakt van een sterke community.

Samen creëren we een omgeving waarin iedere vrouw de ruimte heeft om te bloeien, te stralen en te leiden. Doe met ons mee en ontdek de kracht van een sterke community van vrouwen in jouw reis naar leiderschap en persoonlijke groei.

Beluister onze Women & Leadership Podcast!

Ontdek de kracht van inspirerende verhalen, empowerment en leiderschap in onze boeiende podcastserie. Bij Women & Leadership nemen we je mee op een reis vol inzichten, uitdagingen en triomfen van uitzonderlijke vrouwen die de wereld van leiderschap veranderen.

Of je nu een ambitieuze professional, een beginnend ondernemer of gewoon een enthousiaste luisteraar bent, onze podcast biedt waardevolle inzichten in leiderschap, carrièreontwikkeling en het overwinnen van obstakels in een wereld die voortdurend evolueert.

Ben je benieuwd? Luister hiernaast om alvast kennis te maken.

Women & Leadership Programma’s 

Ontdek ons assortiment aan programma’s en losse trainingen, speciaal ontworpen voor ambitieuze vrouwen zoals jij. Of je nu op zoek bent naar een volledig programma of individuele trainingen, bij Women & Leadership hebben we alles wat je nodig hebt om je leiderschapsvaardigheden te versterken. Neem vandaag nog de beslissing om te investeren in jezelf en maak jouw carrièredromen werkelijkheid.

Q

Incompany Trainingen voor Vrouwelijk Leiderschap

Bij Women and Leadership begrijpen we dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte incompany trainingen voor vrouwelijk leiderschap. Onze trainingen zijn ontworpen om de leiderschapsvaardigheden van vrouwen in uw organisatie te versterken, diversiteit te omarmen en een positieve impact te creëren.

Wat Bieden Onze Incompany Trainingen?

 • Maatwerk: We werken nauw samen met uw organisatie om trainingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om leiderschapstraining, diversiteitsbeheer of professionele ontwikkeling, we leveren programma’s die relevant zijn voor uw branche.
 • Deskundige Trainers: Onze trainers zijn ervaren professionals op het gebied van leiderschap en diversiteit. Ze delen waardevolle inzichten, strategieën en praktische kennis om uw leiders te inspireren en te begeleiden.
 • Interactieve Werkwijze: Onze trainingen zijn boeiend en interactief. We moedigen deelnemers aan om deel te nemen, ervaringen te delen en oplossingen te ontdekken.
 • Diversiteitsbewustzijn: Wij benadrukken het belang van diversiteit en inclusie in leiderschap. Onze trainingen helpen organisaties om diversiteit te omarmen en gelijke kansen te bevorderen.
 • Positieve Impact: Onze incompany trainingen streven ernaar om niet alleen individuele leiders te versterken, maar ook om positieve verandering binnen uw organisatie te stimuleren. Dit kan leiden tot verbeterde prestaties, betrokkenheid en een inclusievere bedrijfscultuur.

Hoe Werkt Het?

 1. Consultatie: We beginnen met een consultatie om uw behoeften en doelstellingen te begrijpen. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakt trainingsprogramma.
 2. Training op Locatie: Onze ervaren trainers komen naar uw locatie om de training te verzorgen, of we bieden virtuele trainingssessies, afhankelijk van uw voorkeur.
 3. Follow-up en Evaluatie: Na de training blijven we in contact om de voortgang te volgen en te zorgen voor blijvende verbeteringen.

Neem Contact Met Ons Op

Als uw organisatie op zoek is naar incompany trainingen om vrouwelijk leiderschap en diversiteit te bevorderen, staan we klaar om samen te werken. Neem contact met ons op voor meer informatie, een consultatie of om een aangepaste training te plannen.

Q

Mentoring

Een van onze doelen is om meer vrouwen in leidinggevende posities te krijgen. Women & Leadership richt zich daarom ook op het wegnemen van obstakels en het bevorderen van gelijke kansen voor alle vrouwen, ongeacht hun achtergrond. We helpen een diverse groep vrouwen bij hun ontwikkeling als leiders en dragen hierdoor bij aan een meer rechtvaardige en gelijke samenleving.

Wij verwelkomen vrouwen met verschillende achtergronden, waaronder etniciteit, leeftijd, fysieke mogelijkheden en andere kenmerken. Het bevordert de uitwisseling van diverse perspectieven en ervaringen.

Wat je kunt verwachten:

Jouw mentor helpt jou door middel van eerlijke en open communicatie om waardevolle inzichten, tips en strategieën te verkrijgen zodat je doelen kunt bereiken. Het hebben van een klankbord kan van onschatbare waarde zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen en bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je mentor kan je bijvoorbeeld helpen bij het plannen van jouw carrière, het opstellen van een loopbaantraject en het bepalen van stappen om jouw  doelen te bereiken. Door middel van een mix aan concepten zoals ïkigai” en “purpose driven business” kun je op zoek gaan naar een balans tussen persoonlijke voldoening, betekenis en zakelijk succes. Dit zal niet alleen bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling, maar ook aan de manier waarop je je werk benadert, met een focus op zowel persoonlijke vervulling als positieve impact op de samenleving en de wereld om je heen. Het stelt je in staat om jouw persoonlijke ikigai te vinden en te integreren in jouw zakelijke activiteiten, wat kan leiden tot een dieper gevoel van betekenis en voldoening in jouw loopbaan.

Investering exclusief BTW

€125,- per uur 

 

Q

Hormoonbalans

De hormonale gezondheid een cruciale factor is voor het welzijn en succes van een leider. Hormonale balans heeft invloed op energieniveaus, stressbestendigheid en emotioneel welbevinden.

Wij bieden inzichten en ondersteuning om hormonale balans te begrijpen en te optimaliseren. Dit omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentaal en emotioneel welzijn. We helpen je bij het ontwikkelen van strategieën om hormonale schommelingen in balans te brengen en jezelf te ondersteunen als leider.

Duur:

2 dagdelen

Investering exclusief BTW:

€595,-

Q

Cross Cultural Skills

Het effectief beheren van culturele diversiteit en het begrijpen van de impact van cultuur op zakelijke praktijken is van cruciaal belang voor professionals die werken in een internationale en/of multiculturele omgeving.

Deze training richt zich op het begrijpen van de impact van cultuur op zakelijke praktijken en het ontwikkelen van strategieën om effectief te opereren in, of het leiden van, teams met diverse culturen.

Programma:

Cultuurverschillen: Verschillende culturen hebben verschillende waarden, overtuigingen en gedragsnormen. Tijdens de training bespreken wij de grootste verschillen en zetten wij uiteen hoe ze van invloed kunnen zijn op zakelijke interacties.

Communicatie: Taalbarrières en culturele verschillen in communicatiestijlen kunnen leiden tot misverstanden en conflicten. Tijdens de training  ontwikkel je effectieve communicatiestrategieën die rekening houden met culturele nuances.

Leiderschap en managementstijlen: Wat als effectief leiderschap wordt beschouwd, varieert van cultuur tot cultuur. Tijdens de training ondervinden we hoe aanpassing van leiderschap- en managementstijlen nodig is om te voldoen aan de verwachtingen en normen van de betrokken cultuur.

Teamdynamiek: Teams bestaande uit leden uit verschillende culturen moeten omgaan met diversiteit en interculturele dynamiek. Cross-cultureel management helpt bij het creëren van inclusieve teams en het bevorderen van samenwerking.

Internationale handel en zakendoen: Het begrijpen van de zakelijke praktijken en etiquette in verschillende culturen is essentieel voor internationale handel. De skills die je aanleert helpen je bij het navigeren door complexe internationale zakelijke relaties.

Duur

4 dagdelen

Investering exclusief btw

€3295,-

Q

Purpose driven Business

Deze training is gericht op “purpose-driven business” (ondernemen met een doel) en heeft tot doel jou te begeleiden bij het begrijpen, implementeren en optimaliseren van zakelijke praktijken die gericht zijn op een hoger doel dan puur winstmaximalisatie.

Na het volgen van deze training ben jij in staat om jouw  zakelijke ambities te verbinden met jouw persoonlijke missie. Hierdoor kun je een positieve impact hebben op de wereld om jouw heen.

Programma

  • Definiëren van een persoonlijke missie en doelstellingen die een hoger doel reflecteren en niet alleen gericht zijn op individueel succes.
  • Ontdekken van persoonlijke waarden en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in zakelijke beslissingen.
  • Identificeren van inspirerende rolmodellen en verhalen van vrouwen die succes hebben behaald met een purpose-driven aanpak.
  • Leren hoe je een netwerk kunt opbouwen en samenwerkingen kunt aangaan met gelijkgestemde individuen en organisaties.
  • Storytelling en Persoonlijke branding: Effectief communiceren van persoonlijke en zakelijke verhalen die resoneren met jouw hogere doel en sociale impact
  • Integreren van jouw purpose in je persoonlijke levensstijl en zakelijke setting.

   

  Investering exclusief btw

  2 dagdelen

  €1249,-

  Over Women & Leadership

  Bij Women & Leadership geloven we in de transformerende kracht van vrouwelijk leiderschap. Onze workshops zijn ontworpen om de deelnemers te inspireren en te begeleiden op een reis van zelfontdekking, krachtige samenwerking en doelgerichte actie. Ontdek de unieke facetten van vrouwelijk leiderschap die onze workshops benadrukken.

   

  Een holistische benadering

  Wij kijken verder dan alleen de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en nemen jou als hele persoon in beschouwing. We erkennen dat leiderschap meer is dan alleen professionele vaardigheden. Het omvat persoonlijke groei, relaties, maatschappelijke betrokkenheid en welzijn. Het doel is om vrouwen in staat te stellen als leiders te gedijen in alle aspecten van hun leven.

   

  Community

  We geloven sterk in de kracht van gemeenschap, en we begrijpen dat sterke relaties de hoeksteen zijn van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Tijdens dit programma ga je niet alleen op een reis om je leiderschapsvaardigheden te versterken, maar je wordt ook deel van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen.

  Dit betekent dat we samen groeien, elkaar ondersteunen en elkaar inspireren om onze doelen te bereiken. Het is een plek waar je jouw stem kunt laten horen, je visie kunt delen en waar je begrepen wordt.

   

  Authenticiteit

  In ons leiderschapsprogramma zijn we toegewijd aan het cultiveren van zelfbewustzijn. We geloven dat een diepgaand begrip van jezelf de basis vormt voor effectief en authentiek leiderschap. Tijdens dit programma zul je ontdekken wie je bent, wat je drijft, wat je sterke punten zijn en waar je groeikansen liggen.

  Zelfbewustzijn leidt naar authenticiteit en emotionele intelligentie stelt je in staat om je leiderschapsstijl te verfijnen en te ontwikkelen op basis van je eigen waarden en overtuigingen. Het stelt je in staat om beter te begrijpen hoe je overkomt op anderen en hoe je effectief kunt communiceren en samenwerken.

  Eva Johanna Pluijm

  Hormooncoach Women & Leadership

  Ikram El Idrissi

  Founder & Trainer Women & Leadership

  Char El Idrissi

  Founder & Trainer Women & Leadership

  Words to Lead By

  Bij Women & Leadership geloven we in de kracht van woorden als het gaat om voortdurende groei en leren.
  Wij hebben drie bijzondere boeken geselecteerd die ons inspireren, informeren en nieuwe inzichten bieden.

  Ikigai

  Het nieuwe leiden is vrouwelijk

  De inclusie marathon

  Ontvang meer informatie