Verzorgende IG  Gehandicaptenzorg

Ben jij verzorgende IG en heb je sterke affiniteit cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of NAH? Ben jij empathisch waardoor je goed ziet wat de complexe zorgvragen zijn van de client? Lees dan de vacature van verzorgende IG gehandicaptenzorg!

Wat ga je onder andere doen
In de regio Nijmegen werk je met cliënten tussen de 12-85 jaar. Deze (jong) volwassenen hebben een licht tot matige verstandelijke beperking en hebben geregeld gedragsproblemen. Met een team vakkundige collega’s ontferm jij je over de zorg van deze doelgroep. Je weet een veilige basis te creëren en kan lezen en schrijven met de cliënten. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en zorg je voor de ADL-zorg. Maar je stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de client.

En verder over de functie
Je werkt tussen de 12 en 36 uur in de regio Nijmegen. De zorg die geleverd wordt vanuit deze organisatie is 24 uurs zorg. Hierin kan je zelf bepalen wanneer je werkt! Via een app geef je helder aan wanneer je wel en niet werkt. Je werkt in een team van vaste collega’s. Jullie weten dat goede zorg niet moeilijk hoeft te zijn. Dit team werkt nauw samen, heeft aan een woord genoeg, is enthousiast en heeft een goed gevoel voor humor!

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Tussen de €2236,- en €3154,- o.b.v. 36 uur, cao- gehandicaptenzorg functieschaal 40;
  • PBL uren (extra vrije dagen);
  • Meerkeuzesysteem (elektrische fiets, sporten, laptop, korting);
  • Onbetaalbaar veel werkplezier; enthousiaste collega’s en uiteraard de leukste cliënten!
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt een afgerond zorgopleiding, zoals Verzorgende IG of MBO/ HBO verpleegkundige;
  • Je bent bereid je te scholen in alle voorbehouden handelingen die op locaties van toepassing zijn (bijvoorbeeld medicatie, diabetes, stoma- verzorging, blaasspoelen, BHV etc);

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!