Schoonmaker Scholen en Bedrijfspanden Rotterdam

Wij zijn opzoek naar gemotiveerde schoonmakers in Rotterdam en omgeving.

Ben jij:

Gemotiveerd en flexibel? Ben jij enthousiast, heb jij ervaring en wil je deze maanden geld verdienen? Ben jij daarnaast ook woonachtig in de regio Rotterdam en bereid om op verschillende locaties te werken? Lees dan snel verder, want dan ben jij degene wij zoeken!

Waar Ga jij werken:

De functie schoonmaker is voor verschillende bedrijfspanden en scholen in de regio Rotterdam. Je hebt de vrijheid om te bepalen hoe laat je zult werken. Starttijd is wel altijd in de avond tussen 17:30 en 20:00 uur.

Wat ga jij doen:

Wij zoeken schoonmakers voor in Rotterdam. Jij gaat winkels en magazijnen schoonmaken met andere schoonmakers. De tijden zijn vanaf 06:00 uur tot 11:00 uur. Als jij eigen vervoer hebt is dit een pluspunt, omdat je door heel Rotterdam geplaatst kunt worden. Jij verdient €11,27 bruto per uur. Daarnaast worden de reiskosten ook vergoed tot maximaal €7,50 per dag.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?

 

  • Leuk werk en leuke collega’s;
  • Flexibele werktijden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • €11,27 per uur.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent doordeweeks in de avonden beschikbaar;
  • Jij bent stipt en betrouwbaar;
  • Jij spreekt Nederlands;
  • Jij bent secuur en snel.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!