Schoonmaker Recreatieparken – Gelderland

Wij zijn opzoek naar vakkundige schoonmakers die voor recreatieparken in Gelderland gaan werken. Je word vanuit Arnhem gebracht naar het recreatiepark!

Ben jij:

Een vakkundige schoonmaker? Gemotiveerd en op een maandag en/of vrijdag beschikbaar? Ben jij daarnaast ook enthousiast en woonachtig in Arnhem/Ede? Lees dan snel verder, want dan ben jij degene wij zoeken!

Waar ga jij werken:

Jij gaat de schoonmaak doen bij verschillende recreatieparken in Gelderland. Vanuit de locatie in Arnhem word je samen met jouw andere collega’s gebracht naar de recreatieparken. Een aantal van de vakantieparken zijn al binnen 20 minuten te bereiken.

Wat ga jij doen:

Wij zoeken schoonmakers voor recreatieparken in Gelderland. Denk hierbij aan de eindschoonmaak van de individuele huisjes, dit gebeurd nadat tijdelijke bewoners hun vakantie erop hebben zitten. Maar denk ook aan het schoonhouden van het vakantiepark zelf en de gezamenlijk ruimten en toiletten. De werkdagen zijn op maandag en vrijdag van 09:00 uur – 15:00 uur.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Leuk werk in een prachtige omgeving;
  • Vakantiegeld & Vakantiedagen;
  • Je wordt gebracht naar de locaties;
  • Bruto uurloon van €11,44 per uur.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent op de maandag of vrijdag beschikbaar;
  • Jij bent stipt en betrouwbaar;
  • Jij kunt reizen naar Arnhem;
  • Jij bent secuur en snel.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!