Recruitment Consultant

Wij zijn op zoek naar ware matchmakers die als Recruitment Consultant een 360 graden rol gaan vervullen. Ben jij ondernemend, een ware hunter en ga je goed om met veel verantwoordelijkheid? Krijg jij daarnaast veel energie van contact met mensen en blijf jij gefocust op het doel? Lees dan gerust verder.

Als recruitment consultant ben je de schakel tussen onze klanten die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers of flexibel tijdelijk personeel en (new) professionals die openstaan voor een (tijdelijke) baan. Je houdt je vooral bezig met je kandidaten en klanten, die je zelf werft en natuurlijk ook matched aan elkaar. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren van je klant, het recruitmentproces en het onderhandelen van de arbeidsvoorwaarden voor je kandidaat. Als Recruitment Consultant beschik je over de kennis van verschillende functiegroepen, bijvoorbeeld Logistiek en Transport, de schoonmaak of IT support. Het is van belang dat je precies weet wat er speelt in de markt, welke kandidaten op dit moment beschikbaar zijn en welke kandidaten een goede match zijn met de opdrachtgever.

Waar kom je terecht

Jouw standplaats zal Arnhem zijn, maar wij hebben ook een vestiging in hartje Rotterdam. Wij verwachten dat je minstens 1x per week vanuit ons kantoor in Rotterdam werkt. Resolution In Work biedt passend en flexibel werk bij toffe bedrijven door heel Nederland. Wij hebben een overzicht van vacatures op landelijk, regionaal en starters tot gespecialiseerd niveau in verschillende vakgebieden. Ken je de spreuk: “Snel, sneller, snelst. En dan nog sneller.” Nou dat is Resolution In Work. De recruitmentsector is dynamisch, snel en competitief. Wij werken hard om het voor onze klanten en kandidaten gemakkelijk te maken. Juist de investering in aandacht voor de klant en de kandidaat levert ons veel tijd én energie op.

Wat je gaat doen

In deze commerciële functie ligt de focus op het uitbreiden van onze kandidaten -en klantenbestand. Jij zorgt ervoor dat je voor beiden partijen een win-win situatie kunt creëren. Je spreekt de hele dag door met klanten en kandidaten, zowel telefonisch als op kantoor. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in heel Nederland. Jij vindt het dan ook niet erg om de auto of trein in te stappen en op verscheidene locaties in het land te werken. Je houdt je voor een groot gedeelte bezig met koude acquisitie en creëren van new business. Je zult vaak nee te horen krijgen en daarom is het van belang dat je over genoeg doorzettingsvermogen beschikt. Ook moet je snel kunnen schakelen en meerdere balletjes in de lucht weten te houden. Zodra er een vacature beschikbaar is, heb jij gelijk al meerdere namen in je hoofd van geschikte kandidaten en zorg je ervoor dat de vacature opgevuld door een van onze professionals.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Smartphone met onbeperkt bellen en internet
  • Reiskostenvergoeding voor zakelijke afspraken
  • Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid
  • Vakantiedagen, Vakantiegeld en Pensioenvergoeding
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent sterk in woord en geschrift
  • Je beschikt over een grote dosis zelfstandigheid
  • Je bent bij voorkeur direct beschikbaar en minimaal 24 uur beschikbaar

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!