Recruitment Consultant – Associate Programme

Voor Resolution In Work zijn we op zoek naar een commerciële Recruitment Consultant die de beste kandidaten vindt voor onze relaties. De Recruitment Consultant bekleedt de functie van A tot Z; van het zoeken van de beste kandidaten tot het arbeidsvoorwaardelijke gesprek met hen. Ben jij ondernemend, salesgericht én zie jij het zitten om te werken als een ware matchmaker, in de huidige arbeidsmarkt? Lees dan verder.

Waar kom je terecht
Resolution In Work is hét recruitmentbureau voor hardwerkende individuen met grote dromen. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die vacatures in verschillende vakgebieden vervult binnen de zorg, onderwijs en overheid. Van logistiek en transport tot schoonmaak of IT-support. Wij vervullen vaste en flexibele vacatures bij toffe bedrijven door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Arnhem, wat ook jouw standplaats zal zijn. Maar we hebben ook een vestiging in hartje Rotterdam waar je tenminste 1x per maand vandaan werkt.

Wat ga je doen
Als Recruitment Consultant ben je in doorlopend op zoek naar de juiste match tussen kandidaten en vacatures bij onze relaties. Je houdt je voor een groot gedeelte bezig met koude acquisitie en het creëren van new business. Hiervoor heb je een commerciële instelling, want jij wilt met openstaande vacatures van de relaties aan de slag gaan. Daarnaast stap je graag de auto of het OV in om op diverse locaties te werken om deze kandidaten te werven. Je bent in verbinding met relaties enerzijds, en met de kandidaten anderzijds; om zo de juiste kandidaat met de juiste vacature te matchen.

Jouw commerciële drive zorgt er ook voor dat het kandidatenbestand en klantenbestand van Resolution In Work groeit. Het gaat om kandidaten die je aan je bindt en plaatst op mooie en betekenisvolle vacatures. Je goede contact met kandidaten maakt dat je precies weet wat hun capaciteiten en krachten zijn. En zodra bij een relatie een vacature beschikbaar is, heb jij gelijk al meerdere namen in je hoofd van geschikte kandidaten. De arbeidsbemiddeling is concurrerend en dynamisch, maar jij zorgt dat deze vacature wordt ingevuld door een van jouw professional!

Associate Programme
Met het Associate Programma begeleidt Resolution In Work je in twee jaar tijd naar de rol van Medior Recruitment Consultant. De training is op maat gemaakt waardoor we je extra begeleiden waar nodig, maar loslaten waar mogelijk. Zo krijg je vlot de fijne kneepjes van het Recruitmentvak onder de knie. We hebben als doel dat je dé commerciële matchmaker van Resolutions In Work wordt, die als Recruitment Consultant een 360 graden rol gaat vervullen. Dus van het effectief searchen naar kandidaten tot en met het arbeidsvoorwaardelijke gesprek met ze.

In deze commerciële training leer je onder andere alles over de sectoren waarin we actief zijn, Je leert waardevolle CV’s te vinden en screenen en we trainen je in gesprekstechnieken. Je leert hoe je het best en snelst je KPI’s haalt en hoe je new business genereert. Na deze begeleiding krijg je een examinering. Indien je deze commerciële training behaalt, is je eerste groei behaald, en daarmee is de promotie naar Medior consultant bereikt. En wil jij hierna verder groeien; be our guest. Want groeien wij, dan groei jij & groei jij, dan groeien wij.

Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature, bel of mail ons gerust.

Telefoonnummer
06 48 09 84 19

Email
werkenbij@resolution-inwork.nl

 

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?

· Smartphone met onbeperkt bellen en internet

· Reiskostenvergoeding voor zakelijke afspraken

· Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid

· Vakantiedagen, Vakantiegeld en Pensioenvergoeding

Wat verwachten wij van jou?

· Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau

· Je hebt bij voorkeur werkervaring in een commerciële functie

· Je bent sterk in woord en geschrift

· Je beschikt over een grote dosis zelfstandigheid

· Je bent bij voorkeur direct beschikbaar en minimaal 24 uur beschikbaar

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!