(Persoonlijk) begeleider LVB Volwassenen

Heb jij affiniteit met ouderen met (L)VB en zet jij je graag in voor hun zorgvragen? Doorzie jij de behoeften van deze doelgroep zonder dat ze dit (kunnen) aangeven? Dan nodigen wij je van harte uit om deze vacature van (persoonlijk) begeleider verder te lezen!

Over de functie

Je bent een steun en toeverlaat voor de cliënten. Ze hebben je nodig om invulling te krijgen aan hun dag. Jij biedt hen dagelijkse structuur en zorgt ervoor dat de wereld een beetje meer begrijpelijk wordt voor ze. Jouw affiniteit met deze doelgroep maakt dat je de cliënten snapt en weet wat ze leuk vinden. Je kan hen bieden wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Je weet dat het voor deze doelgroep sterk van belang is een evenwichtige relatie op te bouwen met hen. Dit doe je samen met vakkundige collega’s waarmee je op een groep staat.

Wat ga je onder andere doen

Je komt te werken op een locatie in de Veluwe. Er wonen (L)VB-cliënten. De doelgroep is tussen 35 en 75 jaar oud. De zorg die je hen biedt, samen met het team, is gericht op het in stand houden en ontwikkelen van de sociale vaardigheden en praktische handelingen. Daarnaast wordt op enkele afdelingen waar nodig ondersteuning geboden in ADL-Zorg.

Als (persoonlijk) begeleider kom je te werk op een locatie met meerdere teams en met ervaren collega’s. Je werkt nauw samen met elkaar en kent een sterk gezamenlijk doel: goede zorg leveren aan alle bewoners. Dit zit in je vezels en draag je uit; naar je collega’s en naar en de cliënten.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Uitermate mooie werksfeer met heel fijne collega’s!;
  • Salaris CAO gehandicaptenzorg voor de functie van begeleider (schaal 40) persoonlijk begeleider (schaal 45) tussen de € 2236,- en € 3452,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Of de mogelijkheid om als zelfstandige te werken;
  • Trainingen en opleidingen omdat we je graag je ontwikkeling bieden die je wenst.
Wat verwachten wij van jou?
  • Afgeronde zorg gerelateerde mbo- of hbo opleiding (SPH, SPW of Social Work etc.);
  • Je staat op voor de belangen van de doelgroep waarmee je werkt;
  • Je vindt het prettig om de zorgdoelen te bereiken met een team;
  • Goede zorg is niet perse ingewikkeld, en dat draag jij uit.
  • Je bent in staat een huiselijke sfeer neer te zetten.
  • Tijdens je dienst is er ruimte voor ontspanning en jij weet hoe je die kalmte en rust creëert.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!