Medewerker huishoudelijke ondersteuning

Een huishouden goed onderhouden kost veel tijd. Sommige mensen hebben hier dan ook wat extra hulp bij nodig. Als medewerker huishoudelijke ondersteuning bied je deze extra hulp en houd je een oogje in het zeil, wat betreft het huishouden. Je weet van aanpakken en kun je de cliënt goed ondersteunen.

Wat ga je doen:
De cliënt woont zelfstandig in zijn eigen huis waarbij jij als medewerker huishoudelijke ondersteuning op bezoek komt. De cliënt ontvangt vanuit jou extra hulp en krijgt huishoudelijke ondersteuning. De huishoudelijke werkzaamheden staan vastgelegd in het ondersteuningsplan van de cliënt. Vanuit dit plan maak je samen met de cliënt een schoonmaak rooster, waarin je voor de cliënt beschrijft wat hij of zij dagelijks in het huishouden moet doen. Samen met de cliënt werk je dan aan een opgeruimd huis, zodat dit voor de cliënt een fijne plek is om te wonen. Wanneer nodig zal je ook samen met cliënt de huishoudelijke taken verrichten. Daarnaast rapporteer je de verleende huishoudelijke werkzaamheden in het cliëntsysteem en signaleer je veranderingen in de situatie van de cliënt.  Verder maak je deel uit van een team dat onder andere bestaat uit Sociaal Pedagogisch Medewerkers. Met hen overleg je wat het beste is voor een cliënt.

De cliënt:
Een eigen leven leiden en daarbij  eigen keuzes maken, dat is wat de cliënt wil. Ambulante begeleiding kan de cliënt hierbij helpen. Samen met de cliënt kijk je naar de wensen en mogelijkheden en worden doelen opgesteld waaraan gewerkt kan worden.

Arbeidsvoorwaarden: 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, waarbij je ingeschaald wordt in schaal 1 op basis van jouw opleiding en werkervaring.

Over Resolution In work:
Resolution In Work is hét recruitmentbureau voor hardwerkende individuen met grote dromen. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die vacatures in verschillende vakgebieden vervult binnen de zorg, onderwijs en overheid. Van logistiek en transport tot schoonmaak of IT-support. Wij vervullen vaste en flexibele vacatures bij toffe bedrijven door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Arnhem en we hebben ook een vestiging in hartje Rotterdam.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
 • Je hebt VMBO denkniveau;
 • Je hebt kennis van en ervaring met schoonmaaktechnieken en middelen;
 • Je werkt graag met cliënten (vanaf jongvolwassen) met een verstandelijke beperking, psychisch of psychosociaal probleem en kan hier ervaring in aantonen;
 • Je hebt ervaring met rapporteren in een rapportagesysteem;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen (VOG).

 

Wat verwachten wij van jou?
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je bent sociaal met je cliënten en collega’s;
 • Je bent begripvol en respectvol naar je cliënten;
 • Je rapporteert de huishoudelijke werkzaamheden in het cliëntsysteem;
 • Je hebt oog voor veranderingen in de situatie van je cliënt en geeft dit door aan de Sociaal Pedagogisch Medewerker of je leidinggevende.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!