Product Owner

Is het ondersteunen, vormgeven en continu verbeteren van de gehele keten van klantprocessen jou op het lijf geschreven? Voor een van onze opdrachtgevers in Den Haag zijn wij opzoek naar een Product Owner. Binnen de organisatie draait het om maximale maatschappelijke impact. Hierbij wordt ook gewerkt aan een bank die nieuwe digitale mogelijkheden benut. Wil jij hieraan bijdragen? Wij stellen je graag voor aan dit mooie bedrijf.

We zoeken een zelfstandige Product Owner met een visie en natuurlijke drive om te verbeteren. Je geeft mede vorm aan verandering, samenwerken, het ontwikkelen van medewerkers en je stuurt op de realisatie van de roadmap. Je bent daarin ook een voorbeeld voor anderen.Je bent de schakel tussen alle stakeholders en facetten van klant, management en team. Je zorgt ervoor dat wijzigingen van o.a. wet- en regelgeving vanuit stakeholders op een heldere wijze worden aangeleverd voor implementatie. Je hebt (product)visie en weet deze te vertalen naar uitvoerbare (sprint)backlogitems. Daarnaast heb je het lef om kritisch door te vragen en ben je verantwoordelijk voor het identificeren, plannen en uitvoeren van mogelijkheden voor de verbetering van de CCO kolom..

Waar kom je terecht
Je komt werken bij een duurzame en maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat ze doen. Als Product Owner ben jij als geen ander in staat om de wensen van de klant te vertalen. Je bent breed inzetbaar binnen het klantdomein en kunt prioriteiten stellen en knopen doorhakken. Je werkt samen met de Scrum Master en het ontwikkelteam, hierbij ligt de focus op het maximaliseren van de waarde van het product en de planning van werkzaamheden van het ontwikkelteam.

Vanuit het klantdomein heeft een Product Owner de volgende voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
• Afstemmen, prioriteren en managen van de roadmap, scope en bijkomende budgetten en resources met het team, opdrachtgever en overige stakeholders;
• Inventariseren, prioriteren en uitwerken van wensen en behoeftes bij de opdrachtgever en overige stakeholders in een visie en doelstellingen;
• Het plannen en refinen van werkzaamheden voor de systemen die een relatie hebben met klantprocessen. De ontwikkeling van deze systemen moet tot een efficiënte en effectieve dienstverlening aan de klanten leiden en o.a. aansluiten bijactuele regelgeving.
• Managen van afhankelijkheden met andere ontwikkelteams (buiten de stroom) en het aanspreekpunt voor vragen van het ontwikkelteam en stakeholders zijn.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
 • Passend maandsalaris op basis van 36 uur
 • Trainingen en opleidingen; ook specifiek gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • 216 verlofuren per jaar
 • Reiskostenvergoeding
Wat verwachten wij van jou?
 • Afgeronde opleiding op WO-niveau
 •  Minimaal 5 jaar werkervaring als dedicated Product Owner
 • Je bent gecertificeerd Product Owner (CSPO certificatie of vergelijkbare certificatie)
 • Je beschikt over ruime aantoonbare ervaring op het snijvlak business en IT, CX-ervaring is daarbij een pre
 • Werken vanuit een helicopterview is je standaard vertrekpunt
 • Sociaal communicatieve vaardigheden voor effectief stakeholdermanagement
 • Denken in waardenstromen
 • Humor en lef

 

 

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!