Telefonisch Medewerker Bron- en Contactonderzoek

Ben jij communicatief sterk, wil je veel werken vanuit huis en ben jij op zoek naar een functie waarmee jij iets kan betekenen voor de maatschappij? Lees dan snel verder, want wellicht is de functie als Telefonisch Medewerker Bron- en Contactonderzoek iets voor jou.  

Wat ga je doen

Als telefonisch medewerker bron- en contactonderzoek functie is het jouw taak om telefonisch contact op te nemen met patiënten en hen te vertellen dat zij positief zijn getest op Corona. Het betreft hier een mooie dankbare functie maar die tegelijkertijd ook pittig kan zijn. Omdat er veel slechtnieuwsgesprekken gevoerd moeten worden is het van belang dat jij een sterk empathisch vermogen hebt, goed kunt luisteren en sterk in je schoenen staat.  Naast het brengen van (vervelend) nieuws voer je ook het bron- en contactonderzoek en neem je mensen mee in de regels en maatregelen van de quarantaine die hij of zij tegemoet gaat. Het is cruciaal dat jij er op ieder moment en op de juiste manier voor iemand kunt zijn, ook wanneer hij of zij emotioneel wordt. Je de juiste vragen weet te stellen, aandachtig kan luisteren en zorgvuldig en accuraat bent in het verwerken van alle opgenomen informatie.

Voor welk bedrijf werk je?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd op het gebied van klantcontact en ondersteunt verscheidene organisaties hierin. Met dit project wordt de GGD ondersteunt in het bron- en contactonderzoek COVID-19.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Een bruto salaris van €13,- per uur;
  • Een baan voor 28 tot 40 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 KM;
  • Betaald trainingstraject;
  • Een laptop en headset van de zaak.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent ook in de weekenden en avonden beschikbaar;
  • Je kunt je goed inleven in anderen;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!