Filiaalmanager schoen- en moderetailer Utrecht

Als filiaalmanager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de winkeldoelstellingen, zowel op commercieel als financieel niveau. Jij behaalt de gestelde doelen door met vol enthousiasme leiding te geven aan jouw team dat bestaat uit betrokken medewerkers. Jij bent in staat om op een coachende en inspirerende wijze leiding te geven en je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en stressbestendige filiaalmanager in Utrecht. Zij geloven sterk in: Samen hard werken, met veel enthousiasme en plezier! De commerciële en financiële doelstellingen heb jij altijd in het oog. Met jouw ondernemende houding zie én pak je iedere dag de kansen die zich voordoen met beiden handen aan. Het is van belang dat je affiniteit hebt met de moderetail en op de hoogte bent van de actuele mode – en schoenen trends.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij een werkgever die een sterk merk heeft opgebouwd dat staat voor goede kwaliteit schoenen, kleding én sportartikelen, en dat tegen een aantrekkelijke prijs! De klanten worden telkens weer met een uitgebreide, tikje brutale collectie verrast.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om jouw team en jezelf naar een hoger niveau te tillen;
Interne scholing, namelijk: MBO-4 opleiding tot leidinggevende;
Aantrekkelijke korting op de schoenen en mode collectie;

Wat verwachten wij van jou?
  • Minimaal een MBO opleiding  niveau 3 behaald;
  • Relevante werkervaring in een leidinggevende functie in de retail/fashion;
  • Stressbestendigheid en commercieel inzicht;
  • Flexibele inzetbaarheid, ook in het weekend.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!