Chauffeur BE Ridderkerk

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we opzoek naar een enthousiaste chauffeur met rijbewijs BE voor hun vestiging in Ridderkerk. Het betreft een functie waarin je het team ondersteunt voor circa 6 maanden. 

Wat je gaat doen

In deze functie ben je als chauffeur met een BE rijbewijs verantwoordelijk voor het bezorgen van goederen op verschillende locaties in heel Nederland. Je rijdt in een wagen met aanhanger en zorgt dat de producten tijdig en correct worden geleverd bij de klanten. Je bent hierbij ook verantwoordelijk voor het laden en het lossen van de materialen. Het is van belang dat je klantgericht bent en correct te werk gaat. ‘S ochtend start jij de dag vanuit de locatie in Ridderkerk. Je zorgt ervoor dat jouw wagen met de juiste goederen gevuld wordt. Vervolgens start jouw rit: jij gaat naar klanten toe door heel Nederland en bezorgt de goederen. Vervolgens los je de producten en ga je door naar je volgende bestemming.

Waar ga je werken

Je gaat werken voor een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in de dagelijkse transport van tegels, keukens en andere goederen. De bedrijfssfeer is gezellig en informeel.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Een mooi salaris van €2000 bruto per maand;
  • Na 6 maanden bouw je pensioen op;
  • Je werkt in een dynamische omgeving;
  • Gezellige collega’s en informele sfeer.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent klant – en servicegericht ;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een geldig BE rijbewijs;
  • Je hebt ervaring met chauffeurswerk;
  • Je hebt ervaring in het rijden van een aanhanger.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!