Call Agents New Business

Wij zoeken nieuwe collega’s die als call agents New Business aan de slag gaan op onze salesafdeling voor ons snelgroeiende bedrijf in hartje Rotterdam. Ben jij gedreven, doelgericht en positief ingesteld en deins je niet terug voor targets en koude acquisitie? Lees dan heel gauw verder.

Waar ga jij werken?

Resolution In Work biedt passend en flexibel werk bij toffe bedrijven door heel Nederland. Wij hebben een overzicht van vacatures op landelijk, regionaal en starters tot gespecialiseerd niveau in verschillende vakgebieden. Ken je de spreuk: “Snel, sneller, snelst. En dan nog sneller.” Nou dat is Resolution In Work. De recruitmentsector is dynamisch, snel en competitief. Wij werken hard om het voor onze klanten en kandidaten gemakkelijk te maken. Juist de investering in aandacht voor de klant en de kandidaat levert ons veel tijd én energie op.

Wat je gaat doen

Je gaat onze accountmanagers helpen om ons klantenbestand uit te breiden door het verrichten van koude acquisitie. Jij belt potentiele klanten op die op zoek zijn naar personeel en  gaat ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk afspraken inplant.  Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat onze accountmanagers voorzien zijn van de juiste informatie en aan tafel komen bij de potentiële klant.  Tijdens het telefonische contact  neem je een verkennende,  adviserende en assertieve  rol in.  Jij zorgt ervoor dat je de behoefte van de klant achterhaalt en maakt je sterk voor Resolution in Work. Je zult veel bedrijven tegenkomen die ons nog niet (goed genoeg) kennen en je zult vaak nee horen.  Een hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen zijn erg belangrijk voor het succes. Door jouw professionele houding en kennis van de verschillende branches weet jij de afspraak te maken. Jij weet goed te schakelen tussen de verschillende niveaus waarmee je te maken krijgt.

Je voornaamste taken bestaan uit:

 • Klantenbestand uitbreiden door verrichten van koude acquisitie;
 • Telefonisch benaderen van leads en het inplannen van afspraken;
 • Uitnodigingen, brochures en afspraakbevestigingen versturen;
 • Achterhalen behoefte van klanten en accountmanagers hiervan voorzien.

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
 • Smartphone met onbeperkt bellen en internet;
 • Een positie binnen een fijn team;
 • Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid;
 • Doorgroeimogelijkheden.
Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent sterk in woord en geschrift;
 • Je beschikt over een grote dosis zelfstandigheid;
 • Je bent bij voorkeur direct beschikbaar en 16 uur beschikbaar.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!