Autotechnicus Personenwagens

Autocilinders, remblokken en zekeringen zijn dit termen waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou

Als eerste autotechnicus personenwagen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan de personenwagens van onze klanten. Jij bent dé expert voor een van de specialisatiegebieden: aandrijfsystemen, onderstelsystemen, comfortsystemen en telematicasystemen. Op deze gebieden verricht je werkzaamheden aan alle actuele voertuigen uit het productassortiment. Door je diepgaande kennis als systeemspecialist en je hoge technische vaardigheden ben je in staat om zelfstandig grote reparaties op je vakgebied uit te voeren en op efficiënte wijze ervoor te zorgen dat het voertuig van de klant weer inzetbaar is. Ook het uitvoeren van APK 2 werkzaamheden hoort bij deze functie.
Het diagnosticeren om te komen tot een juiste opdracht/afspraak met de klant vindt meestal plaats door een diagnose technicus maar zal soms in voorkomende gevallen ook door jou worden uitgevoerd

Vacature samenvatting

Andere vacatures?

Wat bieden wij?
  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden bij ons eigen Global Training Center;
  • Bedrijfsfitness regeling op een sportschool bij jou in de buurt;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau bij voorkeur een technische opleiding (bijv. 1e autotechnicus of MTS-auto-techniek), met daarnaast bij voorkeur APK keurmeester I of II.
  • Je bent klantgericht en je communiceert in iedere situatie op passende wijze met klanten en collega’s.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het waarde behoud van de klantvoertuigen. Door respectvolle omgang met de eigendommen van de klant, je vakkennis en je instelling ten opzichte van het merk draag je bij aan de tevredenheid van de klanten.

Het sollicitatieproces

1

Start online

Solliciteer op onze website en binnen een week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

2

Telefonische intake

Zien wij een mogelijke match? Dan staat we te springen om je beter te leren kennen tijdens een eerste telefonische kennismaking.

3

Melk of suiker?

Met een heerlijk bakkie koffie gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op de vacature en behandelen we eventuele vragen vanuit jou. Ook theedrinkers zijn welkom.

4

Our offer

We zijn er bijna! Is er een klik aan beiden kanten en zijn we nog steeds geïnteresseerd? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

5

Let’s Start

We made it! Na het ondertekenen van jouw contract is het officieel en ben je in dienst bij ons. Welkom!