COVID-19

Het zijn andere tijden. Zeker op het gebied van werken. Resolution In Work werkt samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat iedereen weer veilig en verantwoord aan het werk kan. Wij hebben op dit moment verschillende vacatures waar je o.a. met beschermende middelen en  aangepaste hygiëne protocollen werkt. Ook is het mogelijk om werk vanuit huis te verrichten. Dus wil jij niet stilzitten en jaag jij je dromen na? Wij helpen je daar graag bij. Ben jij op zoek naar werk tijdens corona? Meld je dan aan.

Solliciteren
Op dit moment maken wij het voor iedereen mogelijk om op afstand te solliciteren. Natuurlijk spreken wij je het liefst face 2 face, maar op deze manier proberen wij verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ook via teams kunnen wij een prima indruk van jou krijgen! Contractondertekeningen vinden ook digitaal plaats. Niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig!

Afspraken
In sommige gevallen is het wel noodzakelijk dat je op een van onze locaties langskomt. Wij vragen je dan een mondkapje in de gangen te dragen. Wij houden ten allen tijde de afstand van ten minste 1,5 meter. Heb je een van onderstaande symptomen? Dan plannen we graag een nieuwe afspraak met je in als je symptomenvrij bent.

  • Koorts
  • Hoesten
  • Verkoudheid
  • Niezen
  • Keelpijn

Meer info
Wil jij meer weten over het coronavirus en de maatregelen hieromtrent? Neem dan contact op met het RIVM via het volgende nummer: 0800 1351.

Andere nieuws artikelen?